Gratis forsendelse | UDSALG! Helt op til 50% rabat!

Returneringspolitik


Returpolitik
Bemærk: Nogle produkter kan ikke returneres. Læs venligst returpolitikken omhyggeligt. Der vil ikke blive gjort nogen undtagelser, da du har accepteret betingelserne på købstidspunktet.

Du kan returnere dit produkt inden for 14 dage efter, at du har modtaget det.

Dit produkt skal være ubeskadiget for at kunne returneres. Den skal også være i samme stand, som da du modtog den. Den originale emballage kan være åbnet, men kun hvis det var nødvendigt for at vurdere produktets funktionalitet. Vi kontrollerer dette ved modtagelsen, så det er vigtigt, at du følger disse regler, for at vi kan refundere dine penge.

Varer, der ikke kan returneres:

- Produkter, der er blevet anvendt.
- Tilbehør til sundhedspleje og personlig pleje.
- Varer som bikinier og undertøj (trusser og bh'er).


For at få pengene tilbage skal Vendena have en kvittering eller et bevis for købet.

Pakken skal sendes som anbefalet brev.

RETURNERING

Du har ret til at fortryde aftalen inden for 14 dage uden at angive nogen begrundelse.

Fortrydelsesfristen udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har angivet, og som ikke er transportøren, overtager varerne i besiddelse af dem. Hvis du ønsker at udøve din fortrydelsesret, kan du sende os en e-mail med eller uden formular til .

Du skal returnere produkterne inden for 14 dage efter, at du har sendt e-mailen.
Vi anmoder om, at du returnerer produktet ubrugt og så vidt muligt i original stand og i original emballage.

Kontakt venligst Nivera på forhånd, hvis du ønsker at returnere produktet. Dette kan ske via e-mail til: kontakt@nivera.dk

Vores kundeservice sender dig en returformular pr. e-mail, som du kan bruge. Det er obligatorisk at sende denne returformular med din returforsendelse.

Du er ansvarlig for at betale forsendelsesomkostningerne for at returnere produktet, og disse omkostninger kan variere. Send altid dit produkt tilbage med Track & Trace. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes.

Hvis du returnerer en eller flere varer til en værdi af mere end 50 €, anbefaler vi, at du tegner en forsikring for at sikre, at din returpakke når frem til os.

Trin-for-trin proces for returnering.
Trin 1: Udfyld returformularen.

Trin 2: Indsend din bestilling.
Send dine produkter sammen med den udfyldte returformular pr. e-mail til den adresse, som Nivera har oplyst. Sørg for, at pakken har en sporingskode.

Trin 3: Få oplyst din kontosaldo.
Hvis partneren har modtaget pakken i god stand, sørger Nivera for, at beløbet refunderes til din bankkonto inden for 30 arbejdsdage efter modtagelsen.

Refusioner (hvis relevant)
Når din returnering er modtaget og bekræftet, vil du modtage en e-mail fra Nivera, som informerer dig om, at Nivera har modtaget din returnering. Nivera giver dig også besked, hvis din tilbagebetaling er blevet accepteret eller afvist.

Når refusionen er blevet godkendt, vil din returnering blive behandlet og automatisk krediteret dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for 30 dage.

Forsinket eller ingen tilbagebetaling (hvis relevant).
Hvis du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto eller dit kreditkortudtog. Nogle gange kan det tage tid, før tilbagebetalingen vises i slutningen.

Har du gjort alt dette, men stadig ikke modtaget en tilbagebetaling? Så kontakt os på kontakt@nivera.dk, så vi kan løse problemet direkte med dig.

tag